Reactie plaatsen

Reacties

Kim
10 maanden geleden

Dit journal is echt een aanrader! Het is een hulpmiddel om in alle drukte van het leven even stil te staan bij de positieve en waardevolle dingen. Ik merk zelf dat het fijn is om de dag lekker te starten en af te sluiten op deze manier. Naast dat je stil staat bij de fijne dingen heeft dit boek ook ruimte om te werken aan persoonlijke doelen en goede gewoontes. Dit creëert voor mij een soort overzicht. Ik moet eerlijk zeggen dat het wel even duurde voor het in mijn systeem kwam, maar ik heb er echt veel aan. Bedankt voor dit waardevolle boek xx

Suze
10 maanden geleden

Door het Joyfull Journal ben ik mij bewuster geworden van mijn doelen. 2 korte momentjes op de dag geven veel meer focus en rust. Ik ben er echt enthousiast over. Deze journal heeft een mooie, gestructureerde opmaak en heeft veel zelfreflectie. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Liz
10 maanden geleden

Van binnen en buiten is de journall mooi. De indeling is overzichtelijk en het is fijn dat er meerdere momenten in de journall zijn om terug te blikken op je doelen.
Het helpt mij om mijn hoofd leeg te maken en wat vaker stil te staan bij momenten en bij de kleine dingen in het leven.

Sacha
10 maanden geleden

Het Joyfull journal helpt om elke dag even 2x een momentje te nemen om bij jezelf in te checken. Ik vond het fijn om ook eens te gebruiken omdat je met de vragen gericht even na gaat denken wat je intentie van de dag is of even evalueerd hoe die was. Dat maakt het weer anders dan gewoon journallen en dat maakte het voor mij een aanvulling. Lijkt me ook fijn voor als je net begint met journallen of als je wat extra motivatie kan gebruiken om hier elke dag mee aan de slag te gaan.

monique
een jaar geleden

Fijn compact boekje.
Overzichtelijk. Fijn ook dat je steeds een terugblik hebt na enkele weken. Dit met betrekking of je de doelen hebt bereikt.
Wordt gebruik gemaakt van rustige, zachte kleuren. Komt prettig over

Julia
een jaar geleden

Erg fijn boek, overzichtelijk en goede kwaliteit. En een mooie layout. Ik ben erg blij met deze aankoop!

Mariska Draijer
een jaar geleden

Wat een fijn Journal!
Duidelijk en overzichtelijk; het kost je slechts een paar minuten per dag om een betere versie van jezelf te worden…